Advocaat voor Letselschade.nl
Contact : 085 7605225

Over ons

Advocaat voor letselschade

Dé specialist bij uitstek op het gebied van de afhandeling van letselschadezaken, is Advocaat voor Letselschade. Niet iedere advocaat is een goede Letselschade Advocaat. Voor advocaten van Advocaat voor Letselschade gelden de hoogste kwaliteitseisen, die op allerlei manieren gewaarborgd worden.

Advocaat voor Letselschade kan u adviseren en bijstaan bij het oplossen van alle genoemde vragen. Als het kan in minnelijk overleg met de wederpartij. Als het moet via een procedure.

Wanneer moet ik een advocaat inschakelen?

Een ongeval komt altijd volkomen onverwacht.

Gelukkig lopen veel ongevallen met een sisser af. In een aantal gevallen is echter sprake van letselschade of komt het slachtoffer zelfs te overlijden.

Nog afgezien van de emotionele kant van de zaak, rijzen voor het slachtoffer of diens nabestaanden allerlei vragen van juridische, financiële en praktische aard.

Hoe krijg ik mijn leven weer op de rit en hoe nu verder leven met misschien wel blijvend letsel? In dit alles staan wij u bij.

Kan ik een claim indienen? Bij wie? Wat kan ik vorderen? En hoe gaat zoiets in zijn werk?

Maar ook degene die aansprakelijk gesteld wordt, kan met juridische vragen komen te zitten. Ben ik verzekerd? Wat als een tuchtklacht tegen mij wordt ingediend? Ben ik eigenlijk wel aansprakelijk?

Raadpleeg eerst Advocaat voor Lestelschade.nl

Hoe moet ik met de claim omgaan? Moet ik me zo maar neerleggen bij het beleid van mijn verzekeraar? Kan ik de schade op een derde verhalen?

De beantwoording van al die vragen en de begeleiding van het vaak langdurige en ingewikkelde schaderegelingstraject vergen specialistische kennis en ervaring. Inschakeling van een professionele en in het letselschaderecht gespecialiseerde belangenbehartiger is dan absoluut noodzakelijk.

Advocaat voor Letselschade Team

Dhr. G. Grijs
Juridisch medewerker

Dhr. J. Wolff
Juridisch medewerker

Dhr. P.J. van Bruggen
Juridisch medewerker

Verzekeraars verdedigen hun belangen....Wij die van U!